Artdeco Mystical Forest

lac de unghii

Artdeco Mystical Forest lac de unghii
Artdeco Mystical Forest lac de unghii
Artdeco Mystical Forest lac de unghii
culoare 111.700 couture mystical 10 ml
35RON

Cod: ART2988 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 19.11.2018
ridicare personală
luni, 19.11.2018
Artdeco Mystical Forest
culoare 111.700 couture mystical 10 ml | 35RON

Descriere cosmetice Artdeco Mystical Forest

Lacul de unghii Artdeco Mystical Forest Mystical Forest asigură, în scurt timp, unghii frumoase și îngrijite.

Caracteristici:

  • pentru rezistență de lungă durată
  • aplicare confortabilă
  • menține unghiile sănătoase și frumoase
  • fortifică și întărește unghiile

Cum se utilizează:
Lacul se aplică pe unghiile curate și degresate, cu ajutorul pensulei. Pentru un rezultat mai estetic, se vor aplica 2 straturi. Aplicarea lacului este ultima etapă a manichiurii.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.