Artdeco Most Wanted paleta luminoasa

 • Artdeco Most Wanted paleta luminoasa
   více

  Variante Artdeco Most Wanted

  • Artdeco Most Wanted paleta luminoasa No. 59022.1 3 x 5,2 gpaleta luminoasa 

   Acest produs este momentan indisponibil.

   No. 59022.1 3 x 5,2 g
   Cod: ART3432

  sus

  Descriere cosmetice Artdeco Most Wanted

  Rating

  Ușurința în folosire

  Calitatea produsului cosmetic

  Satisfacția rezultatului final

  Luxoasa paletă de blush-uri Artdeco Most Wanted Most Wanted oferă diferite nuanțe, pentru ocazii speciale și pentru fondul de ten de fiecare zi.

  Caracteristici:

  • conferă feței un aspect sănătos
  • textură pudrată
  • creează un look natural

  sus

  Despre marca Artdeco

  Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

  Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

  Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

  sus

  Rating Artdeco Most Wanted

  Ce parere ai despre Artdeco Most Wanted ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "


  Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​