Artdeco Majestic Beauty

fard ochi rezervă

Artdeco Majestic Beauty fard ochi rezervă
Artdeco Majestic Beauty fard ochi rezervă
Artdeco Majestic Beauty fard ochi rezervă
culoare 30.508 Matt Ancient Iron 0,8 g
21RON

Cod: ART2824 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 22.10.2018
ridicare personală
luni, 22.10.2018
Artdeco Majestic Beauty
culoare 30.508 Matt Ancient Iron 0,8 g | 21RON

Descriere cosmetice Artdeco Majestic Beauty

Fardul de pleoape Artdeco Majestic Beauty permite umbrirea pleoapelor după dorință, adăugând o nouă dimensiune oricărui fond de ten.

Caracteristici:

  • nu se adună în pliurile pleoapelor
  • pentru o rezistență de lungă durată

Cum se utilizează:
Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.