ArtdecoLuminous Skin Stick Stick Strălucire

Artdeco Luminous Skin Stick Stick Strălucire
Artdeco Luminous Skin Stick Stick Strălucire
4.5 g

Cod: ART04016 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Artdeco Luminous Skin Stick
Caracteristici

Iluminatorul Artdeco Luminous Skin Stick conferă chipului un aspect sănătos și plin de vitalitate.

Caracteristici:

  • iluminează perfect fața
  • întinerește fața
  • subliniază farmecul natural al feței
  • accentuează delicat zonele selectate

Cum se utilizează:
Se aplică pe zonele feței care necesită accentuare și iluminare.

Compoziție completă

DIISOSTEARYL MALATE, OCTYLDODECANOL, TRIISODECYL TRIMELLITATE, POLYBUTENE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, DICALCIUM PHOSPHATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminator

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Luminous Skin Stick