ARTDECOPowder to Cream Brow Color pudra pentru sprancene

ARTDECO Powder to Cream Brow Color pudra  pentru sprancene
ARTDECO Powder to Cream Brow Color pudra  pentru sprancene
Economisiți
67RON

Economisiți 22%
culoare 58281.1 Dark 1.2 g
52RON

3 de buc. în stoc | 4.333,33RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ART3378
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Creionul pentru sprâncene ARTDECO Powder to Cream Brow Color ajută la modelarea unor sprâncene pline, cu o formă perfectă.

Caracteristici

Culoare
castaniu

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.