Artdeco Holo Lip Gloss luciu de buze cu efect holografic

Artdeco Holo Lip Gloss luciu de buze cu efect holografic
Artdeco Holo Lip Gloss luciu de buze cu efect holografic
culoare Glittery Dream 6 ml

Cod: ART3579 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Acum puteți cumpăra rimeluri, creme tonifiante și produse de machiaj cu acoperire ușoară până la medie cu 15% reducere. Folosiți codul mup15 în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Artdeco Holo Lip Gloss
Caracteristici

Luciul de buze Artdeco Holo Glam dă buzelor un aspect minunat.

Caracteristici:

  • strălucește
  • hidratează și catifelează buzele

Cum se utilizează:
Se aplică pe buze un strat uniform, cu aplicatorul.

Caracteristici

Efect
strălucitor, special

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Holo Lip Gloss