ArtdecoBronzing Powder Compact Full pudra bronzanta

2×
Artdeco Bronzing Powder Compact Full pudra  bronzanta
Artdeco Bronzing Powder Compact Full pudra  bronzanta
culoare 50 Almond 10 g
91RON

910,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: ART3121 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 01.08.2021

Descriere Artdeco Bronzing Powder Compact Full

Pudra compactă pentru bronzat Artdeco Hello Sunshine combină nuanțe mai închise și mai deschise, pentru obținerea unui aspect de bronz natural al tenului.

Caracteristici:

  • evidențiază contururile feței și creează un efect de bronz natural
  • datorită texturii mătăsoase, se contopește perfect în piele
  • pentru un look natural și discret
  • ambalajul conține o oglinjoară practică

Mod de aplicare:
Pentru accentuarea contururilor faciale, se aplică pudra sub pomeți și pe marginea frunții și a nasului, folosind pensula. Pentru un aspect de bronz natural, se pudrează întreaga față. Cele două nuanțe pot fi utilizate împreună, pentru o colorare uniformă sau separat.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Bronzing Powder Compact Full2