Skip to main content

ARTDECOGlamour Gloss lip gloss

ARTDECO Glamour Gloss lip gloss
ARTDECO Glamour Gloss lip gloss
culoare 198.25 5 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ART03814

Luciul de buze Artdeco Glamour Gloss învăluie buzele în sclipiri elegante, pentru un zâmbet strălucitor în fiecare zi.

Caracteristici:

  • pentru buze superb colorate, cu un luciu intens
  • asigură hidratarea necesară și nu lipește
  • mărește optic buzele, conferindu-le un aspect plin
  • aplicatorul practic asigură o întindere ușoară și uniformă

Mod de aplicare:
Folosind aplicatorul, se întinde uniform pe suprafața buzelor. Se aplică întotdeauna dinspre centrul buzelor spre exterior. Se stratifică și se poate reaplica oricând în timpul zilei, după cum este necesar.

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
strălucitor

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.