ArtdecoEyeshadow Matt farduri de ochi pudră în carcasă magnetică

5×
Artdeco Eyeshadow Matt farduri de ochi pudră în carcasă magnetică
Artdeco Eyeshadow Matt farduri de ochi pudră în carcasă magnetică

Descriere Artdeco Eyeshadow Matt
Caracteristici

Fardul de pleoape Artdeco Eyeshadow Matt permite umbrirea pleoapelor după dorință, adăugând o nouă dimensiune oricărui fond de ten.

Caracteristici:

  • textură mată
  • culori naturale
  • ușor de estompat

Cum se utilizează:
Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

Caracteristici

Culoare
maro
Efect
mat

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Eyeshadow Matt5