Artdeco Crystal Garden

Peeling bază pentru vopsit pentru unghii

Artdeco Crystal Garden Peeling bază pentru vopsit pentru unghii
Artdeco Crystal Garden Peeling bază pentru vopsit pentru unghii
Artdeco Crystal Garden Peeling bază pentru vopsit pentru unghii
Lichidare de stoc
11101 10 ml
35RON

Cod: ART3275 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți, 19.02.2019
Ridicare personală
marți, 19.02.2019
Artdeco Crystal Garden
11101 10 ml | 35RON

Descriere cosmetice Artdeco Crystal Garden

Baza de decojire a ojei Artdeco Crystal Garden permite îndepărtarea cu ușurință a oricărui lac, chiar și a celui cu sclipici și glitter.

Caracteristici:

  • îndepărtează delicat și rapid lacul de pe unghii, în câteva secunde
  • hrănește și protejează unghiile împotriva degradării
  • economisește timp, comparativ cu ștergerea unghiilor cu acetonă
  • foarte ușor de utilizat

Mod de aplicare:
Se aplică mai întâi două straturi de bază de decojire și se lasă să se usuce timp de aproximativ 10 minute, până când lacul începe să fie transparent. Apoi se aplică lacul colorat preferat. Ambele lacuri pot fi înlăturate deodată, ulterior, jupuind un pic din stratul de bază în colțul unghiei și dezlipind toate straturile împreună, ca pe un autocolant.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

free delivery