Skip to main content

ARTDECO2 in 1 Laquer lac de unghii 2 in 1

ARTDECO 2 in 1 Laquer lac de unghii 2 in 1
ARTDECO 2 in 1 Laquer lac de unghii 2 in 1
Economisiți
41RON

Economisiți 9%
37RON

În stoc | 37,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ART03810
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Lacul de unghii Artdeco 2 în 1 servește drept lac de bază și lac de acoperire, oferind astfel unghiilor toate cele necesare, într-un singur flacon. Manichiura perfectă devine astfel o chestiune de minute.

Caracteristici:

  • previne decolorarea și îngălbenirea unghiilor
  • prelungește durata și aspectul frumos al manichiurii
  • hrănește și hidratează patul unghial
  • împiedică exfolierea lacului colorat
  • nu conține formaldehidă

Mod de aplicare:
Se aplică mai întâi stratul de bază și se lasă să se usuce complet. Apoi se lăcuiesc unghiile cu culoarea preferată, iar, după uscarea acesteia, se aplică stratul de acoperire, care conferă manichiurii un aspect profesional și o rezistență îndelungată.

Compoziție completă

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BENZOPHENONE-3, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, CI 60725 (VIOLET 2) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
transparent
Tipul de lac
de bază, top coat
Efect
strălucitor

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.