Artdeco 2 in 1 Laquer

lac de unghii 2 in 1

Artdeco 2 in 1 Laquer lac de unghii 2 in 1
Artdeco 2 in 1 Laquer lac de unghii 2 in 1
33RON

Cod: ART03810 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 27.08.2019
Ridicare personală
marți 27.08.2019
Artdeco 2 in 1 Laquer
| 33RON

Descrierea produsului Artdeco 2 in 1 Laquer

Lacul de unghii Artdeco 2 în 1 servește drept lac de bază și lac de acoperire, oferind astfel unghiilor toate cele necesare, într-un singur flacon. Manichiura perfectă devine astfel o chestiune de minute.

Caracteristici:

  • previne decolorarea și îngălbenirea unghiilor
  • prelungește durata și aspectul frumos al manichiurii
  • hrănește și hidratează patul unghial
  • împiedică exfolierea lacului colorat
  • nu conține formaldehidă

Mod de aplicare:
Se aplică mai întâi stratul de bază și se lasă să se usuce complet. Apoi se lăcuiesc unghiile cu culoarea preferată, iar, după uscarea acesteia, se aplică stratul de acoperire, care conferă manichiurii un aspect profesional și o rezistență îndelungată.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.