Artdeco Super Rich Hand Cream & Mask

Masca/Ser/Crema pentru regenerare intensa de maini

Artdeco Super Rich Hand Cream & Mask Masca/Ser/Crema pentru regenerare intensa de maini
75 ml

Cod: ART3683 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Artdeco Super Rich Hand Cream & Mask
75 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Artdeco Super Rich Hand Cream & Mask

Crema și masca regeneratoare pentru mâini Artdeco Asian Spa Skin Purity hrănește în profunzime, are un efect emolient și conferă o senzație de netezime mătăsoasă pentru pielea solicitată a mâinilor.

Caracteristici:

  • hidratează intens pielea și-i asigură nutriția necesară
  • lasă pielea mâinilor fină și moale la atingere
  • poate fi folosită pe post de cremă, dar și ca mască pentru regenerare
  • se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o peliculă grasă

Mod de aplicare:
Se aplică pe mâini o cantitate suficientă de cremă și se masează delicat. De 1–2× pe săptămână, se aplică o cantitate mai mare de cremă și se lasă să acționeze cel puțin 20 de minute, ideal folosind mănuși protectoare de bumbac. Apoi se clătesc mâinile cu apă sau se șterge excesul de cremă cu un șervet de hârtie.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.