Armani Sky di Gioia Eau de Parfum pentru femei

2×
Armani Sky di Gioia Eau de Parfum pentru femei
Armani Sky di Gioia Eau de Parfum pentru femei
50 ml

Cod: GIO4609 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Armani Sky di Gioia
Compoziție

Pășiți în fiecare nouă zi cu o doză de bucurie și speranță. Apa de parfum Armani Sky di Gioia este magică precum răsăritul soarelui, suculentă ca un fruct copt și memorabilă ca un buchet dăruit din dragoste. Oferiți-vă zilnic o doză de optimism, în cea mai dulce și mai florală formă.

  • un parfum de flori și fructe, cu note lemnoase
  • pentru femei eterice, care tânjesc după experiente neobișnuite
  • potrivit pentru fiecare zi, în vacanță și la muncă

Compoziția parfumului:
Parfumul debutează cu note delicate și dulci, de lici și de pere. Urmează tonurile îmbătătoare de bujori roz și de trandafiri amețitori, care compun notele din inimă. La baza compoziției descoperiți acorduri vibrante de cedru, cu mure și mosc alb.

Povestea parfumului
Parfumul Armani Sky di Gioia a fost prezentat în primăvara anului 2017, creatoarea sa fiind Marie Salamagne. Parfumul a fost inspirat de însuși Giorgio Armani: „Sunt fascinat de zori, de culorile sale în continuă schimbare și de infinitele contraste de lumini și umbre”. Flaconul întruchipează eleganța femeilor contemporane, aflate în căutarea autenticității. Designul flaconului Armani Sky di Gioia este caracterizat de puritate și de curburi delicate, așa cum pot fi admirate în mod normal în natură.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Armani

Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Înainte de a-și înființa propria firmă, Armani a lucrat ca designer independent, pentru numeroase case de modă. În anii '70 ai secolului trecut, a creat prima sa colecție proprie, iar la scurt timp după aceea a lansat o serie de produse cosmetice, de machiaj și parfumuri, sub umbrela brandului Armani.

Parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Si sunt creații clasice, fără vârstă, care au, de pe acum, locul lor în istorie și se mențin în vârful topului popularității.

Indiferent dacă alegi o aromă clasică sau o variantă modernă, nu vei greși niciodată atunci când optezi pentru un parfum Armani.

Rating Armani Sky di Gioia2