ArmaniEmporio Armani set cadou

Armani Emporio Armani set cadou
Armani Emporio Armani set cadou
set cadou

Cod: GIO07011 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 30 ml + loțiune parfumată pentru corp 75 ml

Descriere Armani Emporio Armani
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Armani Emporio Armani , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • parfum de lux pentru pretențioși

Setul conține:

  • Eau de Parfum 30 ml
  • loțiune parfumată pentru corp 75 ml

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Armani

Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Înainte de a-și înființa propria firmă, Armani a lucrat ca designer independent, pentru numeroase case de modă. În anii '70 ai secolului trecut, a creat prima sa colecție proprie, iar la scurt timp după aceea a lansat o serie de produse cosmetice, de machiaj și parfumuri, sub umbrela brandului Armani.

Parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Si sunt creații clasice, fără vârstă, care au, de pe acum, locul lor în istorie și se mențin în vârful topului popularității.

Indiferent dacă alegi o aromă clasică sau o variantă modernă, nu vei greși niciodată atunci când optezi pentru un parfum Armani.

Rating Armani Emporio Armani