ArmaniSì Passione set cadou pentru femei

Armani Sì Passione set cadou pentru femei
Armani Sì Passione set cadou pentru femei
set cadou pentru femei

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: GIO07117

Si Passione Eau de Parfum 50 ml + Eau de Parfum 15 ml + loțiune parfumată pentru corp 75 ml

Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Lancôme, Yves Saint Laurent, Armani, Prada, Valentino și Biotherm de peste 270 RON și vă puteți alege două cadouri în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Armani Sì Passione, frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • Si Passione Eau de Parfum 50 ml
  • Eau de Parfum 15 ml
  • loțiune parfumată pentru corp 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Înainte de a-și înființa propria firmă, Armani a lucrat ca designer independent, pentru numeroase case de modă. În anii '70 ai secolului trecut, a creat prima sa colecție proprie, iar la scurt timp după aceea a lansat o serie de produse cosmetice, de machiaj și parfumuri, sub umbrela brandului Armani.

Parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Si sunt creații clasice, fără vârstă, care au, de pe acum, locul lor în istorie și se mențin în vârful topului popularității.

Indiferent dacă alegi o aromă clasică sau o variantă modernă, nu vei greși niciodată atunci când optezi pentru un parfum Armani.