Armani Emporio Stronger With You set cadou XI. pentru bărbați

2×
Armani Emporio Stronger With You set cadou XI. pentru bărbați
Armani Emporio Stronger With You set cadou XI. pentru bărbați

Cod: GIO06804 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 30 ml + gel parfumat pentru duș

Un cadou pentru tine
Folosiți codul brands20 în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la brandurile selectate. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Armani Emporio Stronger With You
Compoziție

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum bărbătesc Armani Emporio Stronger With You conține, în afară de parfum, produse cosmetice cu care rutina dvs. de îngrijire va fi armonizată până în cel mai mic detaliu.

Caracteristici:

  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • ambalat cadou
  • set la preț promoțional

Setul conține:

  • Eau de Toilette 30 ml
  • gel parfumat pentru duș

Notă importantă

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Armani

Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Înainte de a-și înființa propria firmă, Armani a lucrat ca designer independent, pentru numeroase case de modă. În anii '70 ai secolului trecut, a creat prima sa colecție proprie, iar la scurt timp după aceea a lansat o serie de produse cosmetice, de machiaj și parfumuri, sub umbrela brandului Armani.

Parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Si sunt creații clasice, fără vârstă, care au, de pe acum, locul lor în istorie și se mențin în vârful topului popularității.

Indiferent dacă alegi o aromă clasică sau o variantă modernă, nu vei greși niciodată atunci când optezi pentru un parfum Armani.

Rating Armani Emporio Stronger With You2