Armani Acqua di Gioiaset cadou IV. pentru femei

Armani Acqua di Gioia set cadou IV. pentru femei
Armani Acqua di Gioia set cadou IV. pentru femei
Livrare gratuită
419RON

Cod: GIO4353 | În stoc

eau de parfum 100 ml + eau de parfum 15 ml + lapte de corp 75 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.11.2019
Ridicare personală
joi 21.11.2019
  • Compoziție
  • Despre brand
  • Rating

Compoziție

Grupe de parfumuri
acvatice, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Armani

Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Înainte de a-și înființa propria firmă, Armani a lucrat ca designer independent, pentru numeroase case de modă. În anii '70 ai secolului trecut, a creat prima sa colecție proprie, iar la scurt timp după aceea a lansat o serie de produse cosmetice, de machiaj și parfumuri, sub umbrela brandului Armani.

Parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Si sunt creații clasice, fără vârstă, care au, de pe acum, locul lor în istorie și se mențin în vârful topului popularității.

Indiferent dacă alegi o aromă clasică sau o variantă modernă, nu vei greși niciodată atunci când optezi pentru un parfum Armani.

Rating Armani Acqua di Gioia