Geantă tip plic și parfum mini Armani CADOU
Cumpărați parfumuri pentru femei Armani de peste 350 RON și primiți cadou o geantă elegantă tip plic și parfumul Armani My Way Intense în variantă de călătorie.
MY WAY INTENSE
UN PARFUM PENTRU VIITOR
 
Descoperiți My Way Intense, parfumul feminin semnat Giorgio Armani. Un buchet floral luminos amplificat de o notă lemnoasă captivantă, încapsulând experiențe intense și întâlniri autentice din întreaga lume. Mai mult, toate variantele My Way Intense sunt concepute pentru a fi reîncărcate ușor, pentru a proteja mediul. 
NOUL MY WAY INTENSE
 
Parfumul debutează cu note strălucitoare de floare de portocal. O nouă intensitate de tuberoze dezvăluie o fațetă cremoasă și catifelată a semnăturii florale. La baza parfumului, lemnul de santal ia o turnură cremoasă captivantă, fuzionând cu o vanilie voluptuoasă.
UN ANGAJAMENT PENTRU VIITOR
 
Brandul Giorgio Armani se luptă să evite, să reducă și să compenseze emisiile de carbon ori de câte ori este posibil. Brandul se angajează, de asemenea, să sprijine conservarea pădurilor, compensând emisiile rămase printr-un program de reîmpădurire și proiecte de conservare. Acum puteți reduce cantitatea de materiale plastice utilizând formatul de refill care se potrivește pentru reumplerea tuturor sticlelor de My Way Intense.