Ariana GrandeAri by Ariana Grande set cadou I. pentru femei

5×
Ariana Grande Ari by Ariana Grande set cadou I. pentru femei
Ariana Grande Ari by Ariana Grande set cadou I. pentru femei
set cadou I. pentru femei

Cod: AGR00989 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 100 ml + lapte de corp 100 ml + gel de dus si baie 100 ml

Descriere Ariana Grande Ari by Ariana Grande
Compoziție

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum feminin Ariana Grande Ari by Ariana Grande conține, în afară de parfum, produse cosmetice, care prelungesc experiența olfactivă.

Caracteristici:

  • setul conține un parfum și accesorii cosmetice din aceeași colecție
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • lapte de corp 100 ml
  • gel de dus si baie 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Ariana Grande

Faimoasa actriță și cântăreață Ariana Grande lansează propriul brand de parfumuri, care sunt exact ca renumita divă pop – fermecătoare, jucăușe și energice.

Ariana Grande s-a dedicat muzicii și actoriei încă din copilărie, când a obținut roluri în numeroase seriale și musicaluri. Cariera sa de vedetă a început în anul 2013, când piesa „The Way“, de pe albumul său de debut Yours Truly a devenit un hit de Top 10. În prezent, Ariana Grande are o serie de hituri de mare succes, este una dintre cele mai influente vedete americane și se bucură de admirația a milioane de fani.

În anul 2015, cântăreața a pătruns și în lumea parfumurilor, prima sa creație fiind Ari by Ariana Grande – o apă de parfum dulce, cu o compoziție de flori și fructe. Un an mai târziu, și-a făcut apariția parfumul Ariana Grande Sweet Like Candy, care răsfață simțurile cu note de frișcă, de marshmallow (bezea) și de vanilie. Merită menționat și parfumul Ariana Grande Cloud, care se distinge prin arome delicioase: praline, cocos, note florale și fructe zemoase. Seturile cadou, care conțin parfumuri Ariana Grande și produse cosmetice pentru corp, sunt preferatele fanelor renumitei cântărețe.

Parfumurile Ariana Grande vă transformă în cea mai remarcabilă vedetă a serii. Sunteți pregătită pentru strălucirea reflectoarelor?

Rating Ariana Grande Ari by Ariana Grande3