ArdellStrip Lashes genefalse 6 bucati

Ardell Strip Lashes gene  false 6 bucati
Ardell Strip Lashes gene  false 6 bucati
Nou
Demi Wispies
104RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 104,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ARD2026
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine vineri 21.01.2022

Doriți să dați machiajului dvs. o nouă dimensiune, care să vă facă să vă simțiți realmente unică? Genele false Ardell Strip Lashes adaugă privirii o profunzime maximă, iar ochii dvs. devin un magnet, care atrage privirile tuturor celor din jur.

Caracteristici:

  • creează un efect dramatic
  • arată foarte natural
  • intensifică imediat orice machiaj
  • genele par imediat mai lungi și mai dese

Cum se utilizează:
Puteți scurta mai întâi genele false, la o lungime adecvată mărimii ochilor dvs. Întindeți adezivul pe bandă, lăsați scurt timp să se usuce și lipiți banda pe pleoapă, cât mai aproape de genele naturale. La final, puteți răsuci genele cu un clește pentru gene.

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.