Ardell Matte Whipped

ruj lichid mat

Ardell Matte Whipped ruj lichid mat
Ardell Matte Whipped ruj lichid mat
culoare Nude Photo 5 g
51RON

Cod: ARD02143 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 27.08.2019
Ridicare personală
marți 27.08.2019
Ardell Matte Whipped
culoare Nude Photo 5 g | 51RON

Descrierea produsului Ardell Matte Whipped

Rujul Ardell Matte Whipped accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.

Caracteristici:

  • rezistență de lungă durată
  • se usucă rapid
  • efect mat

Cum se utilizează:
Rujul se aplică pe buze cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri.

Despre brand Ardell

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.