AquafreshIntense Clean Deep Action Pastă de dinți cu microcristale activă

Aquafresh Intense Clean Deep Action Pastă de dinți cu microcristale activă
Aquafresh Intense Clean Deep Action Pastă de dinți cu microcristale activă
75 ml

Cod: AQF1417 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Aquafresh Intense Clean Deep Action

Pasta de dinți pentru fumători Aquafresh Intense Clean Deep Action are un efect de albire intens. Elimină colorațiile suprafeței dinților și previne depunerile ulterioare.

Caracteristici:

  • îndepărtează petele cauzate de fumat
  • întărește smalțul dentar

Cum se utilizează:
Se utilizează conform instrucțiunilor.

Despre brand Aquafresh

Marca Aquafresh este este una dintre cele mai reprezentative marci de  produse si preparate pentru igiena bucala. Portofoliul brandului include produse pentru îngrijirea corectă a dintilor și cavitătii orale - pasta de dinti, periuta de dinti si apa de gura. Datorita tehnicilor moderne, cercetarilor stiintifice si inovatiilor constante, Aquafresh se dovedeste a fi un produs de calitate superioara, cu un design ergonomic si un pret rezonabil.
Brandul Aquafresh (fost Aqua-Fresh) este disponibil pe piata incepind cu anul 1973. A fost creat in cadrul companiei farmaceutice Beecham Group, acum parte a grupului GlaxoSmithKline recunoscut la nivel mondial. Aspectul original simboliza dubla protectie  - banda de culoare alba cu fluorura ce protejeaza dintii si cea de culoare albastra, aqua pentru o respiratie proaspata. Zece ani mai tarziu, modelul a fost reformulat in 'tripla protecție', adaugand o banda rosie - pentru gingii sanatoase. Cele trei dungi - rosu, alb si albastru sunt marca inregistrata Aquafresh inca din anul 1983. Pastelor de dinti li s-au alăturat si periutele de dinti, apele de gura, ata dentara si alte produse pentru sanatate si estetica dentara si bucala.
O selectie potrivita de pasta de dinti presupune si utilizarea unei periute de dinti alese corect. Aquafresh este cel mai traditional brand de igiena orala. Acesta combină experienta si inovatia, cele mai bune practici și cele mai recente descoperiri in domeniul eficientei in ingrijirea dentara.

Rating Aquafresh Intense Clean Deep Action