Antonio Banderas The Secret Night

eau de toilette pentru bărbați 100 ml

Antonio Banderas The Secret Night eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Antonio Banderas The Secret Night eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Antonio Banderas The Secret Night eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Antonio Banderas The Secret Night eau de toilette pentru bărbați 100 ml
100 ml
99RON

Cod: ANB0258 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Antonio Banderas The Secret Night
100 ml | 99RON

Descriere parfum Antonio Banderas The Secret Night

Antonio Banderas The Secret Night EAU de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti.

  • parfum aromatic
  • parfum citric
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Note varf
bergamota, frunze de violete, galbanum, mandarina
Note inima
caprifoi, chimen, tonuri marine
Note baza
cihlimbar, tonka, velur
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Antonio Banderas

Parfumurile Antonio Banderas | Antonio Banderas - parfumul seducţiei îndrăzneţe. Antonio Banderas, pe numele său complet Jose Antonio Dominguez Banderas, este un actor, regizor, producător şi cântăreţ spaniol, cunoscut probabil de toată lumea. Dintre cele mai renumite, amintim rolurile sale din filmele Desperado, Zorro şi Philadelphia. Numele său se bucură de o celebritate crescândă şi în lumea parfumurilor.
Antonio Banderas colaborează cu societatea Puig, care este activă pe piaţa modei şi a parfumurilor, de mai bine de 10 ani. Din colaborarea lor au apărut o serie de parfumuri de mare succes, iar actorul a devenit unul dintre principalii reprezentanţi ai brandului. Cele câteva zeci de parfumuri purtând numele lui Antonio Banderas sunt la fel de îndrăzneţ de seducătoare, ca actorul însuşi. Sunt create în colaborare cu parfumieri de top, cum ar fi Olivier Cresp, Elisabeth Vidal, Rosendo Mateu, Pierre Wargnye şi Christophe Raynaud.
Primul parfum - Antonio Banderas Diavolo - a avut atât de mult succes încât, după aproape un deceniu, a beneficiat de o curajoasă reeditare, în serie limitată. Acest parfum picant oriental a fost lansat în 1997. A reapărut în 2004, într-o ediţie specială Diavolo Extremely Man, care adaugă acorduri exotice moderne, la notele picant orientale iniţiale. A fost acompaniat de parfumul pentru femei numit, cum altfel, decât Diavolo Extremely Woman. Versiunea feminină a parfumului Diavolo are o aromă floral orientală.
Cea mai nouă apariţie în portofoliul Antonio Banderas este parfumul Blue Seduction. Cocktail Seduction Blue for Men este un parfum lemnos, cu note citrice. Versiunea pentru femei, Cocktail Seduction Blue for Women este un parfum de flori şi fructe. Ambele arome sunt, după cum promite şi numele, seducătoare şi proaspete.
Parfumurile Antonio Banderas constituie alegerea bărbaţilor care ştiu ce vor şi nu se tem să-şi exprime latura senzuală. Iar femeile nu doresc să rămână în urmă...  

Rating Antonio Banderas The Secret Night

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!