Annick Goutal Quel Amour!

eau de toilette pentru femei 100 ml

1×
Annick Goutal Quel Amour! eau de toilette pentru femei 100 ml
Annick Goutal Quel Amour! eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: ANG0235 | Acest produs este momentan indisponibil
Annick Goutal Quel Amour!
100 ml

Descriere parfum Annick Goutal Quel Amour!

  • parfum de flori și fructe
  • pentru femeia optimistă
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Note varf
cires, coacaze, coacaze rosii, piersica, rodie
Note inima
bujor
Note baza
cihlimbar
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Annick Goutal

Parfumuri Annick Goutal | Annick Goutal - parfumuri nascute din emotie si talent. Annick Goutal, fosta model si pianista de succes, si-a descoperit ulterior inclinatia pentru parfumuri.
Primul sau parfum a fost introdus pe piata in 1980. In 1977 il intalneste pe designer-ul de parfumuri Henri Sorsana cu care o sa-si dezvolte talentul in urmatorii sapte ani. Insa, in 1999, Annick Goutal moare in lupta cu o boala grava, urmand ca fiica acesteia, Camille, sa-i duca mai departe munca.  
Primele trei parfumuri lansate - Folavril, Pasiune si Eau d'Hadrien - au evidentiat unicitatea talentului ei, iar odata cu deschiderea primului salon in Saint Germain, o noua stea a inceput sa straluceasca in lumea parfumurilor de marca. Fiecare parfum Annick Goutal este foarte specific, inspirat de cineva sau ceva important din viata ei. Toate sunt caracterizate de o armonie perfecta a notelor din compozitie.
Multi dintre cumparatorii parfumurilor Annick Goutal au sustinut ca odata incercate, devii un entuziast al brand-ului. Incomparabilul Eau d'Hadrien a devenit foarte popular printre celebritati ca Madonna, editori de moda si alte personalitati importante din lumea fashion.
Cand in 1999 Annick Goutal moare, aceasta a lasa in urma ei mai bine de 25 de arome unice pentru barbati si femei. Dupa moarte, fiica sa Camille s-a asociat cu parfumierul  Isabelle Doyen, reusind sa mentina nivelul calitativ al parfumurilor exprimat in motto-ul: "Cand traditia nu mai are importanta: ramane emotia"

Rating Annick Goutal Quel Amour!

Adaugă o nouă recenzie

1.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală