Annick Goutal Gardénia Passioneau de toilette pentru femei

1×
Annick Goutal Gardénia Passion eau de toilette pentru femei 100 ml
Annick Goutal Gardénia Passion eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: ANG0106 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Annick Goutal Gardénia Passion
Compoziție

Parfumul pentru femei Annick Goutal Gardénia Passion este amintirea calatoriei lui Annick Goutal in Japonia, in anotimpul gradinilor inflorite. Parfumul Annick Goutal a inserat in el bogatia naturala a aromei gradinilor. Parfumul Gardénia Passion este incredibil de rezistent si seducator, precum un spectaculos buchet de flori albe.

Esentele intense si ametitoare de gardenie, se combina in mod perfect cu acordurile delicate de tuberoza captivanta si iasomie fermecatoare. Atmosfera incantatoare este data de aroma magica a florilor de portocal. Acest parfum rafinat si unic, pentru femei, marca Annick Goutal, este potrivit a fi purtat ziua. Este apreciat in speciale in lunile de primavara si vara.

Paseste in gradina inflorita, plina de esente ametitoare si incantatoare. Lasa-te purtata intr-o lume a viselor, cu parfumul unic pentru femei, Gardénia Passion, marca Annick Goutal.

Compoziție

Compozitie
gardenie, flori de portocal, iasomie, tuberoza
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Annick Goutal

Parfumuri Annick Goutal | Annick Goutal - parfumuri nascute din emotie si talent. Annick Goutal, fosta model si pianista de succes, si-a descoperit ulterior inclinatia pentru parfumuri.
Primul sau parfum a fost introdus pe piata in 1980. In 1977 il intalneste pe designer-ul de parfumuri Henri Sorsana cu care o sa-si dezvolte talentul in urmatorii sapte ani. Insa, in 1999, Annick Goutal moare in lupta cu o boala grava, urmand ca fiica acesteia, Camille, sa-i duca mai departe munca.  
Primele trei parfumuri lansate - Folavril, Pasiune si Eau d'Hadrien - au evidentiat unicitatea talentului ei, iar odata cu deschiderea primului salon in Saint Germain, o noua stea a inceput sa straluceasca in lumea parfumurilor de marca. Fiecare parfum Annick Goutal este foarte specific, inspirat de cineva sau ceva important din viata ei. Toate sunt caracterizate de o armonie perfecta a notelor din compozitie.
Multi dintre cumparatorii parfumurilor Annick Goutal au sustinut ca odata incercate, devii un entuziast al brand-ului. Incomparabilul Eau d'Hadrien a devenit foarte popular printre celebritati ca Madonna, editori de moda si alte personalitati importante din lumea fashion.
Cand in 1999 Annick Goutal moare, aceasta a lasa in urma ei mai bine de 25 de arome unice pentru barbati si femei. Dupa moarte, fiica sa Camille s-a asociat cu parfumierul  Isabelle Doyen, reusind sa mentina nivelul calitativ al parfumurilor exprimat in motto-ul: "Cand traditia nu mai are importanta: ramane emotia"

Rating Annick Goutal Gardénia Passion