Annick Goutal Eau d’Hadrieneau de parfum pentru bărbați

Annick Goutal Eau d’Hadrien eau de parfum pentru bărbați
Annick Goutal Eau d’Hadrien eau de parfum pentru bărbați
100 ml

Cod: ANG0388 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descriere parfum Annick Goutal Eau d’Hadrien
Compoziție

Annick Goutal Eau D’Hadrien for Men este un parfum unic pentru barbati ce exprima adevarata esenta a carismei si masculinitatii. Eau D’Hadrien for Men este ascuns intr-o sticla originala cu capac auriu. Simte dorinta de neegalat a emotiei si energiei.

Compozitia unica de esente creaza o aroma captivanta si incantatoare, ce te incarca cu energie noua. Parfumul pentru barbati Annick Goutal Eau D’Hadrien for Men este creat special pentru a lua pozitie fata de sexul opus si pentru a conferi o doza semnificativa de incredere in fortele proprii, precum si sex-appeal. Acest minunat parfum pentru barbati, al renumitei marci Annick Goutal, poate fi purtat la o intalnire de afaceri sau seara, la un eveniment social. 

Parfumul marca Annick Goutal evoca sentimente adevarate si este caracterizat prin ingrediente atent selectionate.

Compoziție

Compozitie
Ylang-Ylang, bergamota, lamaie, mandarina, chiparos, lamaie siciliana
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Annick Goutal

Parfumuri Annick Goutal | Annick Goutal - parfumuri nascute din emotie si talent. Annick Goutal, fosta model si pianista de succes, si-a descoperit ulterior inclinatia pentru parfumuri.
Primul sau parfum a fost introdus pe piata in 1980. In 1977 il intalneste pe designer-ul de parfumuri Henri Sorsana cu care o sa-si dezvolte talentul in urmatorii sapte ani. Insa, in 1999, Annick Goutal moare in lupta cu o boala grava, urmand ca fiica acesteia, Camille, sa-i duca mai departe munca.  
Primele trei parfumuri lansate - Folavril, Pasiune si Eau d'Hadrien - au evidentiat unicitatea talentului ei, iar odata cu deschiderea primului salon in Saint Germain, o noua stea a inceput sa straluceasca in lumea parfumurilor de marca. Fiecare parfum Annick Goutal este foarte specific, inspirat de cineva sau ceva important din viata ei. Toate sunt caracterizate de o armonie perfecta a notelor din compozitie.
Multi dintre cumparatorii parfumurilor Annick Goutal au sustinut ca odata incercate, devii un entuziast al brand-ului. Incomparabilul Eau d'Hadrien a devenit foarte popular printre celebritati ca Madonna, editori de moda si alte personalitati importante din lumea fashion.
Cand in 1999 Annick Goutal moare, aceasta a lasa in urma ei mai bine de 25 de arome unice pentru barbati si femei. Dupa moarte, fiica sa Camille s-a asociat cu parfumierul  Isabelle Doyen, reusind sa mentina nivelul calitativ al parfumurilor exprimat in motto-ul: "Cand traditia nu mai are importanta: ramane emotia"

Rating Annick Goutal Eau d’Hadrien