Annayake Radianceconcentrat pentru o piele mai luminoasa

Annayake Radiance concentrat pentru o piele mai luminoasa
Annayake Radiance concentrat pentru o piele mai luminoasa
20 ml
189RON

Cod: ANN00227 | 1 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Vă oferim cadou fiolele Saffee pentru ten, la cumpărarea produselor pentru îngrijirea pielii de minim 150 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
joi 24.09.2020

Descrierea produsului Annayake Radiance
Caracteristici

Acum tenul dvs. poate arăta odihnit și fără un somn de 8 ore. Concentratul pentru ten luminos Annayake Radiance vă trece cu vederea aceste greșeli ocazionale, oferind tenului o strălucire fermecătoare, ca după o odihnă completă. Compoziția bogată pătrunde în epidermă și întinerește vizibil tenul. Doar câteva gesturi - și tenul își recapătă imediat aspectul sănătos.

Caracteristici:

  • conferă tenului tern strălucirea de care are nevoie
  • iluminează vizibil chipul
  • poate fi folosit la îngrijirea zilnică

Compoziție:

  • Wu-zhu-yu - stimulează microcirculația la suprafața pielii

Aplicare:
Amestecați 2 - 3 picături de concentrat cu o cremă Annayake, la alegere. Întindeți amestecul pe față și pe gât. Aplicați ocazional, după cum este necesar - sau intens, pe timp limitat. Nu folosiți serul individual.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminare
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Annayake

Annayake, brandul japonez de top în modă, cosmetice și parfumuri, împărtășește lumii occidentale sofisticatul stil japonez de abordare a vieții. Brandul a câștigat popularitate în întreaga lume, printre cei mai pretențioși clienți, care pun mare accent pe precizie, pe subtilitate și pe originalitate.

Brandul Annayake a fost fondat în 1988, dar tradițiile sale sunt mult mai îndepărtate. Produsele acestui brand sunt dezvoltate în spiritul respectului pentru tradiția milenară a preciziei japoneze. Annayake tine întotdeauna cont de schimbările din stilul de viață și de așteptările clienților săi și, astfel, cosmeticele, parfumurile și celelalte produse îmbină perfect învățămintele antice, cu cele mai noi practici și tendințe.

Primul parfum Annayake a fost lansat în 2000, iar astăzi, portofoliul brandului cuprinde aproape două duzini de parfumuri unice și perfect echilibrate, pentru bărbați și femei. Compozițiile sunt caracterizate printr-o îmbinare atractivă între Orient și Occident, cu participarea unor parfumieri de renume, cum ar fi Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud și Martine Pallix.

Annayake reprezintă o dimensiune cu totul nouă a parfumului, bazată pe experiența din activitatea sa de succes în lumea cosmeticelor și pe perfectarea conceptului de „frumusețe totală“.

Rating Annayake Radiance