Annayake UltratimeSer lifting pentru fermitatea contururilor feței

Annayake Ultratime Ser lifting pentru fermitatea contururilor feței
Annayake Ultratime Ser lifting pentru fermitatea contururilor feței
Livrare gratuită
30 ml
309RON

Cod: ANN00233 | 4 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse pentru îngrijirea pielii de minim 140 RON și vă oferim cadou un set de fiole Saffee Advanced pentru față.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 29.05.2020

Descrierea produsului Annayake Ultratime
Caracteristici

Acum aveți un aliat de nădejde în lupta contra tenului lăsat. Serul de lifting, pentru fermitatea contururilor feței, Annayake Ultratime reface zonele slăbite ale feței, oferindu-i fermitate instantanee și o fortificare durabilă.

Caracteristici:

  • serul oferă fermitate obrajilor, bărbiei, gâtului și altor zone deteriorate ale feței
  • combate pierderea vitalității tenului
  • acționează atât imediat, cât și pe termen lung

Ingrediente:

  • extract de bujori - are efect de fermitate
  • extract de kudzu - reface colagenul din piele 

Aplicare:
Folosiți dimineața și seara, înainte de aplicarea cremei hidratante, prin masare delicată pe pielea feței.

Caracteristici

Tipul de ten
riduri și ten matur
Efect
anti-age, lifting, fermitate
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Annayake

Annayake, brandul japonez de top în modă, cosmetice și parfumuri, împărtășește lumii occidentale sofisticatul stil japonez de abordare a vieții. Brandul a câștigat popularitate în întreaga lume, printre cei mai pretențioși clienți, care pun mare accent pe precizie, pe subtilitate și pe originalitate.

Brandul Annayake a fost fondat în 1988, dar tradițiile sale sunt mult mai îndepărtate. Produsele acestui brand sunt dezvoltate în spiritul respectului pentru tradiția milenară a preciziei japoneze. Annayake tine întotdeauna cont de schimbările din stilul de viață și de așteptările clienților săi și, astfel, cosmeticele, parfumurile și celelalte produse îmbină perfect învățămintele antice, cu cele mai noi practici și tendințe.

Primul parfum Annayake a fost lansat în 2000, iar astăzi, portofoliul brandului cuprinde aproape două duzini de parfumuri unice și perfect echilibrate, pentru bărbați și femei. Compozițiile sunt caracterizate printr-o îmbinare atractivă între Orient și Occident, cu participarea unor parfumieri de renume, cum ar fi Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud și Martine Pallix.

Annayake reprezintă o dimensiune cu totul nouă a parfumului, bazată pe experiența din activitatea sa de succes în lumea cosmeticelor și pe perfectarea conceptului de „frumusețe totală“.

Rating Annayake Ultratime