Annayake Purity Moment crema delicata pentru fata

Annayake Purity Moment crema delicata pentru fata
Annayake Purity Moment crema delicata pentru fata
100 ml
109RON

109,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ANN0015 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.05.2021
Ridicare personală
duminică 16.05.2021

Descriere Annayake Purity Moment
Caracteristici

Produsul demachiant Annayake Purity Moment înlătură perfect fondul de ten și impuritățile, lăsând tenul neted și curat.

Caracteristici:

  • hidratează tenul
  • tenul este moale și catifelat la atingere
  • răcorește și calmează

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten mixt, ten uscat

Despre brand Annayake

Annayake, brandul japonez de top în modă, cosmetice și parfumuri, împărtășește lumii occidentale sofisticatul stil japonez de abordare a vieții. Brandul a câștigat popularitate în întreaga lume, printre cei mai pretențioși clienți, care pun mare accent pe precizie, pe subtilitate și pe originalitate.

Brandul Annayake a fost fondat în 1988, dar tradițiile sale sunt mult mai îndepărtate. Produsele acestui brand sunt dezvoltate în spiritul respectului pentru tradiția milenară a preciziei japoneze. Annayake tine întotdeauna cont de schimbările din stilul de viață și de așteptările clienților săi și, astfel, cosmeticele, parfumurile și celelalte produse îmbină perfect învățămintele antice, cu cele mai noi practici și tendințe.

Primul parfum Annayake a fost lansat în 2000, iar astăzi, portofoliul brandului cuprinde aproape două duzini de parfumuri unice și perfect echilibrate, pentru bărbați și femei. Compozițiile sunt caracterizate printr-o îmbinare atractivă între Orient și Occident, cu participarea unor parfumieri de renume, cum ar fi Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud și Martine Pallix.

Annayake reprezintă o dimensiune cu totul nouă a parfumului, bazată pe experiența din activitatea sa de succes în lumea cosmeticelor și pe perfectarea conceptului de „frumusețe totală“.

Rating Annayake Purity Moment