Annayake Purifying Concetrateconcentrat de curățare pentru oxigenarea tenului

Annayake Purifying Concetrate concentrat de curățare pentru oxigenarea tenului
Annayake Purifying Concetrate concentrat de curățare pentru oxigenarea tenului
20 ml
159RON

Cod: ANN00229 | 5 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse pentru îngrijirea pielii de minim 140 RON și vă oferim cadou un set de fiole Saffee Advanced pentru față.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.05.2020

Descrierea produsului Annayake Purifying Concetrate
Caracteristici

Concentratul purificator pentru oxigenarea tenului detoxifică celulele, pentru a le îmbunătăți sistemul de apărare. Dacă aveți senzația că tenul dvs. este „asfixiat“ și cu aspect lăsat, aplicați serul concentrat și redați forța celulelor obosite. Îmbogățit cu sare Nigari, concentratul ajută la creșterea longevității celulelor.

Caracteristici:

  • eficient pentru oxigenarea și înviorarea tenului
  • regenerează celulele cutanate și le crește longevitatea
  • ameliorează sistemul de apărare al celulelor
  • are acțiune detoxifiantă
  • este adecvat pentru îngrijirea zilnică

Ingrediente:

  • sare Nigari - ajută la regenerarea celulelor

Aplicare:
Amestecați în palmă 2 sau 3 picături de concentrat cu crema dvs. Annayake obișnuită. Aplicați amestecul pe față și pe gât. Concentratele Annayake pot fi utilizate pe termen lung, ca tratament sau doar ocazional, ca o doză intensă de îngrijire. Concentratul nu poate fi utilizat independent.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, iluminare, revitalizare
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Annayake

Annayake, brandul japonez de top în modă, cosmetice și parfumuri, împărtășește lumii occidentale sofisticatul stil japonez de abordare a vieții. Brandul a câștigat popularitate în întreaga lume, printre cei mai pretențioși clienți, care pun mare accent pe precizie, pe subtilitate și pe originalitate.

Brandul Annayake a fost fondat în 1988, dar tradițiile sale sunt mult mai îndepărtate. Produsele acestui brand sunt dezvoltate în spiritul respectului pentru tradiția milenară a preciziei japoneze. Annayake tine întotdeauna cont de schimbările din stilul de viață și de așteptările clienților săi și, astfel, cosmeticele, parfumurile și celelalte produse îmbină perfect învățămintele antice, cu cele mai noi practici și tendințe.

Primul parfum Annayake a fost lansat în 2000, iar astăzi, portofoliul brandului cuprinde aproape două duzini de parfumuri unice și perfect echilibrate, pentru bărbați și femei. Compozițiile sunt caracterizate printr-o îmbinare atractivă între Orient și Occident, cu participarea unor parfumieri de renume, cum ar fi Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud și Martine Pallix.

Annayake reprezintă o dimensiune cu totul nouă a parfumului, bazată pe experiența din activitatea sa de succes în lumea cosmeticelor și pe perfectarea conceptului de „frumusețe totală“.

Rating Annayake Purifying Concetrate