Annayake Natsumi

eau de toilette pentru femei 100 ml

Annayake Natsumi eau de toilette pentru femei 100 ml
Annayake Natsumi eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: ANN0006 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON, vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărturi un set de călătorie pentru produsele cosmetice sau un ulei de plajă.
Annayake Natsumi
100 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Annayake Natsumi

  • parfum proaspăt și curat
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Note varf
apa de pepene, iarba, lamaie, Ylang-Ylang
Note inima
flori de portocal, lacramioare, trandafir, violeta
Note baza
cedru, coacaze negre, lemn de santal, mosc, piersica, porumbar
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Annayake

Annayake, brandul japonez de top în modă, cosmetice și parfumuri, împărtășește lumii occidentale sofisticatul stil japonez de abordare a vieții. Brandul a câștigat popularitate în întreaga lume, printre cei mai pretențioși clienți, care pun mare accent pe precizie, pe subtilitate și pe originalitate.

Brandul Annayake a fost fondat în 1988, dar tradițiile sale sunt mult mai îndepărtate. Produsele acestui brand sunt dezvoltate în spiritul respectului pentru tradiția milenară a preciziei japoneze. Annayake tine întotdeauna cont de schimbările din stilul de viață și de așteptările clienților săi și, astfel, cosmeticele, parfumurile și celelalte produse îmbină perfect învățămintele antice, cu cele mai noi practici și tendințe.

Primul parfum Annayake a fost lansat în 2000, iar astăzi, portofoliul brandului cuprinde aproape două duzini de parfumuri unice și perfect echilibrate, pentru bărbați și femei. Compozițiile sunt caracterizate printr-o îmbinare atractivă între Orient și Occident, cu participarea unor parfumieri de renume, cum ar fi Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud și Martine Pallix.

Annayake reprezintă o dimensiune cu totul nouă a parfumului, bazată pe experiența din activitatea sa de succes în lumea cosmeticelor și pe perfectarea conceptului de „frumusețe totală“.

Rating Annayake Natsumi

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!