Annayake Balancing lotiune matifianta pentru ten gras și mixt

Annayake Balancing lotiune matifianta pentru ten gras și mixt
Annayake Balancing lotiune matifianta pentru ten gras și mixt
150 ml

Cod: ANN0192 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Annayake Balancing
Caracteristici

Produsul pentru curățarea pielii Annayake Balancing reprezintă alegerea potrivită pentru îngrijirea zilnică.

Caracteristici:

  • reglează producția de sebum
  • hidratează în profunzime
  • matifiază tenul
  • spală ușor și temeinic întreaga față

Caracteristici

Tipul de ten
ten gras, ten mixt
Efect
efect de matifiere

Despre brand Annayake

Annayake, brandul japonez de top în modă, cosmetice și parfumuri, împărtășește lumii occidentale sofisticatul stil japonez de abordare a vieții. Brandul a câștigat popularitate în întreaga lume, printre cei mai pretențioși clienți, care pun mare accent pe precizie, pe subtilitate și pe originalitate.

Brandul Annayake a fost fondat în 1988, dar tradițiile sale sunt mult mai îndepărtate. Produsele acestui brand sunt dezvoltate în spiritul respectului pentru tradiția milenară a preciziei japoneze. Annayake tine întotdeauna cont de schimbările din stilul de viață și de așteptările clienților săi și, astfel, cosmeticele, parfumurile și celelalte produse îmbină perfect învățămintele antice, cu cele mai noi practici și tendințe.

Primul parfum Annayake a fost lansat în 2000, iar astăzi, portofoliul brandului cuprinde aproape două duzini de parfumuri unice și perfect echilibrate, pentru bărbați și femei. Compozițiile sunt caracterizate printr-o îmbinare atractivă între Orient și Occident, cu participarea unor parfumieri de renume, cum ar fi Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud și Martine Pallix.

Annayake reprezintă o dimensiune cu totul nouă a parfumului, bazată pe experiența din activitatea sa de succes în lumea cosmeticelor și pe perfectarea conceptului de „frumusețe totală“.

Rating Annayake Balancing