Annayake Balancing

lotiune hidratanta pentru ten normal spre uscat

Annayake Balancing lotiune hidratanta pentru ten normal spre uscat
Annayake Balancing lotiune hidratanta pentru ten normal spre uscat
Annayake Balancing lotiune hidratanta pentru ten normal spre uscat
Lichidare de stoc
150 ml
120RON

Cod: ANN0191 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.03.2019
Ridicare personală
luni, 25.03.2019
Annayake Balancing
150 ml | 120RON

Descriere cosmetice Annayake Balancing

Tenul frumos și sănătos trebuie bine îngrijit. Produsul pentru zi și noapte Annayake Balancing oferă pielii tot ce are nevoie.

Caracteristici:

  • hidratează intens
  • hrănește în profunzime
  • regenerează și revitalizează
  • conferă pielii finețe și elasticitate
  • se absoarbe rapid

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară.

Caracteristici

Consistență
lapte
După tipul de problemă al pielii
brightener și vitalitate, hidratare, nutritie si deshidratare
Tipul de ten
ten normal, ten normal spre uscata, ten uscată
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Annayake

Annayake, brandul japonez de top în modă, cosmetice și parfumuri, împărtășește lumii occidentale sofisticatul stil japonez de abordare a vieții. Brandul a câștigat popularitate în întreaga lume, printre cei mai pretențioși clienți, care pun mare accent pe precizie, pe subtilitate și pe originalitate.

Brandul Annayake a fost fondat în 1988, dar tradițiile sale sunt mult mai îndepărtate. Produsele acestui brand sunt dezvoltate în spiritul respectului pentru tradiția milenară a preciziei japoneze. Annayake tine întotdeauna cont de schimbările din stilul de viață și de așteptările clienților săi și, astfel, cosmeticele, parfumurile și celelalte produse îmbină perfect învățămintele antice, cu cele mai noi practici și tendințe.

Primul parfum Annayake a fost lansat în 2000, iar astăzi, portofoliul brandului cuprinde aproape două duzini de parfumuri unice și perfect echilibrate, pentru bărbați și femei. Compozițiile sunt caracterizate printr-o îmbinare atractivă între Orient și Occident, cu participarea unor parfumieri de renume, cum ar fi Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud și Martine Pallix.

Annayake reprezintă o dimensiune cu totul nouă a parfumului, bazată pe experiența din activitatea sa de succes în lumea cosmeticelor și pe perfectarea conceptului de „frumusețe totală“.