AmouagePortrayal Eau de Parfum pentru femei

Amouage Portrayal Eau de Parfum pentru femei
Amouage Portrayal Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
1.466RON

1.466,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AMU05512 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Amouage Portrayal
Compoziție

Un parfum floral rafinat. Astfel poate fi descrisă apa de parfum pentru femei Amouage Portrayal. Compoziția unică vă trimite în anii 1920, când doamnele cu ținute imaculate gesticulau cu țigările în portțigaret, iar cultura era dominată de libertinism. Este un parfum al cărui farmec clasic este pus și mai mult în valoare de o tentă cochet-jucăușă.

  • un parfum floral oriental
  • pentru o doamnă elegantă
  • atât pentru zi, cât și pentru seară

Compoziția parfumului
Nota dominantă de la vârful compoziției este iasomia aromatică. Aspectul cochet-jucăuș este oferit de combinația tutun-vanilie, iar acordul eteric de elemi creează impresia de final.

Povestea parfumului
Apa de parfum pentru femei Amouage Portrayal a fost prezentată în anul 2019. Flaconul elegant este inspirat de stilul sofisticat art deco. Sideful din partea frontală și cristalul albastru de Swarovski, încrustat pe capac, îi conferă un plus de lux și de rafinament.

Compoziție completă

ALCOOL DENAT, PARFUM, EUGÉNOL, LIMONÈNE, SALICYLATE DE BENZYLE, LINALOL, BENZOATE DE BENZYLE, FARNÉSOL, CITRAL, ISOEUGÉNOL, ALCOOL BENZYLIQUE Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
iasomie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
vanilie, tabac
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
elemi
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Portrayal