Amouage Miniatures Bottles Collection Womenset cadou VI. pentru femei

1×
Amouage Miniatures Bottles Collection Women set cadou VI. pentru femei
Amouage Miniatures Bottles Collection Women set cadou VI. pentru femei
Livrare gratuită
set cadou VI. pentru femei
852RON

Cod: AMU4204 | 3 de buc. în stoc

Eau de Parfum 6 x 7,5 ml

Lyric + Epic + Memoir + Honour + Interlude + Beloved

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 26.11.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Amouage Miniatures Bottles Collection Women
Compoziție

Descoperiți mereu noi acorduri și arome parfumate. Setul de parfumuri feminine Amouage Miniatures Bottles Collection Women vă oferă ocazia ideală de a cunoaște și de a testa noi arome și compoziții. Versiunile în miniatură vă vor cuceri inima pe loc.

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice femeie
  • o posibilitate unică de a încerca mai multe parfumuri de la brandul preferat
  • design de lux

Setul conține:

  • Eau de Parfum 6 x 7,5 ml

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Miniatures Bottles Collection Women1