AmouageMiniatures Bottles Collection Men set cadou II. pentru bărbați

3×
Amouage Miniatures Bottles Collection Men set cadou II. pentru bărbați
Amouage Miniatures Bottles Collection Men set cadou II. pentru bărbați
Livrare gratuită
set cadou II. pentru bărbați
1.119RON

1.119,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: AMU3648 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Gold, Dia, Ciel, Reflection, Jubilation 25, Beloved

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 20.09.2021

Descriere Amouage Miniatures Bottles Collection Men
Compoziție

Nu vă puteți decide ce parfum vi se potrivește cel mai bine? Setul de parfumuri bărbătești Amouage Miniatures Bottles Collection Men conține miniaturile câtorva parfumuri, cu care puteți mirosi în fiecare zi altfel. Pe care-l alegeți primul?

Caracteristici:

  • conține produse în versiune mini
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Parfum 6 x 7,5 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
altele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Miniatures Bottles Collection Men3