Amouage Men's Sampler Setset cadou I. pentru barbati

3×
Amouage Men's Sampler Set set cadou I. pentru barbati
Amouage Men's Sampler Set set cadou I. pentru barbati
set cadou I. pentru barbati

Cod: AMU3705 | Acest produs este momentan indisponibil

eau de parfum 12 x 2 ml

Un cadou pentru tine
La cumpărarea produselor de minim 220 RON vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături un produs din cele 12 disponibile.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Amouage Men's Sampler Set

Setul-colecție de lux prezintă o selecție de mostre ale celor mai îndrăgite parfumuri Amouage. Compoziția setului este la latitudinea brandului, fiecare cutie putând avea o altă alcătuire. Savurează bucuria surprizei!

  • set eșantion cu 12 ape de parfum pentru bărbați, de la Amouage
  • creații parfumate de lux, din ingrediente de cea mai bună calitate
  • ambalaj cadou elegant

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Men's Sampler Set

5.0
3
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală