AmouageJubilation 25 Woman sapun parfumat pentru femei

1×
Amouage Jubilation 25 Woman sapun parfumat pentru femei
Amouage Jubilation 25 Woman sapun parfumat pentru femei
Livrare gratuită
4 x 50 g
255RON

127,50RON / 100 g, incl. TVA
Cod: AMU3679 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Amouage Jubilation 25 Woman

Convingeți-vă personal că și simpla spălare a mâinilor, dușul sau baia poate oferi experiențe inedite. Săpunul parfumat Amouage Jubilation 25 Woman completează minunat parfumul din aceeași colecție și, în plus, eliberează pielea de impurități.

Caracteristici:

  • curăță delicat pielea
  • nu usucă pielea
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție
  • face plăcere oricărei femei

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Jubilation 25 Woman1