Amouage Interlude set cadou pentru bărbați

Amouage Interlude set cadou pentru bărbați
Amouage Interlude set cadou pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
1.669RON

Economisiți 10%
set cadou pentru bărbați
1.502RON

1.502,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: AMU3724 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 11.04.2021

Descriere Amouage Interlude
Compoziție

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum bărbătesc Amouage Interlude conține, în afară de parfum, produse cosmetice cu care rutina dvs. de îngrijire va fi armonizată până în cel mai mic detaliu.

Caracteristici:

  • setul conține un parfum și accesorii cosmetice din aceeași colecție
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Parfum pentru barbati 100 ml
  • gel de duș pentru barbati 300 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Interlude