Amouage HonourEau de Parfum (1x reincarcabil + 3x rezerva) pentru femei

Amouage Honour Eau de Parfum (1x reincarcabil + 3x rezerva) pentru femei
Amouage Honour Eau de Parfum (1x reincarcabil + 3x rezerva) pentru femei
Livrare gratuită
3x10 ml
644RON

Cod: AMU3697 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 26.11.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Amouage Honour
Compoziție

Căutați parfumul care vă face să vă simțiți ca o zână? Tocmai l-ați găsit. Apa de parfum Amouage Honour vă dă senzația că dansați pe o pajiște înflorită, îmbrăcată într-o rochie de mătase.

  • un parfum oriental, cu accente florale
  • pentru o femeie tandră
  • excelentă la orice ocazie

Compoziția parfumului
Honour debutează cu note de piper, de coriandru și de rubarbă. Inima conține note de lăcrămioare fermecătoare, cu iasomie delicată, gardenie, tuberoză și garoafe. Notele de bază se disting prin acorduri fine de piele, de tămâie, de opoponax, de vetiver și de ambră.

Povestea parfumului
Parfumul Amouage Honour este un tribut adus iubirii adevărate din povestea Madame Butterfly. Această operă de Puccini povestește soarta tragică a unei gheișe japoneze. Honour este imaginea frumuseții pure, a iubirii nefericite și a dorințelor neîmplinite. Potrivit directorului de creație al brandului Amouage, Christopher Chong, este o „floare albă, cu inima întunecată”. Parfumul a fost lansat în 2011, fiind o creație a parfumierelor Alexandra Carlin și Violaine Collas.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper, coriandru, rubarba
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
gardenie, lacramioare, garoafa, iasomie, tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
commiphora opoponax, piele, cihlimbar, vetiver, tamaie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Honour