Amouage Fate
Amouage Fate
Livrare gratuită
Fate
1.859RON

1.859,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: AMU3725 | 1 de buc. în stoc

Eau de Parfum 100 ml + lapte de corp 300 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 18.09.2021

Descriere Amouage Fate
Compoziție

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un set cadou cu parfum Amouage Fate. Garantat, un parfum primit cadou face întotdeauna plăcere.

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • setul conține un parfum și accesorii cosmetice din aceeași colecție
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • design de lux

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • lapte de corp 300 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, chypre
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Fate1