Amouage Dia set cadou pentru femei

1×
Amouage Dia set cadou pentru femei
Amouage Dia set cadou pentru femei
set cadou pentru femei

Cod: AMU05539 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Amouage Dia
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru parteneră, soră sau pentru mama dvs.? Setul cu parfum feminin Amouage Dia aduce sigur un zâmbet larg pe chipul celor dragi.

Caracteristici:

  • setul conține un parfum și accesorii cosmetice din aceeași colecție
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Lotiune de corp pentru catifelare 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, aldehidice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Dia1