Amouage Bracken Eau de Parfum pentru femei

5×
Amouage Bracken Eau de Parfum pentru femei
Amouage Bracken Eau de Parfum pentru femei
2 ml

Cod: AMU04829 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Amouage Bracken
Compoziție

Apa de parfum aromatică ideală pentru femeia liberă, este Amouage Bracken! Recreează simbolul păcii și al libertății, cu ferigi și flori luminoase de pădure. Parfumul cu accente florale, verzi, este inspirat din mișcarea Flower Power a anilor 1960.

  • aromatic
  • pentru femeia liberă
  • potrivit pentru zi și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu acorduri bracken și fructe de pădure sălbatice, care se îmbină într-o armonie perfectă cu inima aromei de piele afumată, mușețel, narcisă și crin. Baza dezvăluie tonuri de patchouli, vetiver și mesteacăn.

Povestea parfumului
Parfumul este un omagiu adus pacifismului și nonviolenței, inspirat din mișcarea iconică a anilor 1960 Flower Power.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ferigă, fructe de padure
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
narcisa, piele, crin, musetel
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mesteacan, vetiver
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Bracken5