American Crew Techseries

spuma pentru coafare pentru fixare de lunga durata

American Crew Techseries spuma pentru coafare pentru fixare de lunga durata
200 ml

Cod: ACR1528 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

American Crew Techseries
200 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice American Crew Techseries

Produsul de coafat American Crew Techseries va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.

Caracteristici:

  • se aranjează coafura în forma dorită
  • facilitează coafatul
  • are efect de lungă durată

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Consistență
spumă
Efect
Pentru păr cu volum mai mare

Despre brand American Crew

American Crew - o revolutie in produsele barbatesti pentru ingrijire. Marca Americana Crew a luat fiinta in 1994, atunci  cand la initiativa renumitului stilist David Raccuglia a inceput o adevarata revolutie in hair styling si ingrijire pentru barbati . Astazi , brand-ul American Crew vinde in peste 60 de tari produse pentru ingrijirea pielii si hair styling caracterizate prin  calitate si eficienta .
David Raccuglia a devenit o personalitate recunoscuta pe plan mondial, iar produsele American Crew au transformat frizerii si hair-stilistii in adevarati artisiti, imaginatia si ideilor lor fiind mult mai usor evidentiate. Observam ca tot mai multi oameni sunt cu adevarat interesati de modul in care arata  si exista o tendinta a barbatilor pentru construirea unei imagini personale indiferent de varsta sau grup demografic, aceasta idee fiind si la baza filozofiei de dezvoltare a celor de la American Crew.
Americam Crew este un brand folosit atat in viata privata cat si in saloanele de frumusete. Este o etapa in istoria produselor de ingrijire pentru aspectul barbatilor si cerintelor stilistilor din saloane profesioniste. Acest brand se mandreste cu inovatii continue si de multe ori este initiatorul unor stiluri noi. Marca American Crew este indragita atat de  stilistii profesionisti  cat si de celebritati si reprezentantii lor sunt printre cei care au dat tonul si tendintele in adaptarea aspectului de sex masculin .
Brand-ul American Crew nu uita niciodata ca datoria lui este de a oferi oamenilor si stilistilor  instrumentele de care au nevoie pentru a crea  zi cu zi un aspect elegant si masculin .