AmbientairOlphactory Santal aroma difuzor cu rezervã (Cosy)

Ambientair Olphactory Santal aroma difuzor cu rezervã (Cosy)
Ambientair Olphactory Santal aroma difuzor cu rezervã (Cosy)
250 ml

Cod: ABI01379 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Ambientair Olphactory Santal
Compoziție

Difuzorul de aromă Ambientair Olphactory Santal este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul.

Caracteristici:

  • parfum lemnos

Ingrediente:

  • nu conține alcool

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse. Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se clăti bine. În contact cu pielea poate determina o sensibilizare.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
lemn de santal
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Despre brand Ambientair

Cunoașteți senzația de pace și de confort, când, după o zi grea, ajungeți în sfârșit acasă, intrați și simțiți imediat aroma plăcută a căminului. Vă ajută brandul Ambientair, care și-a propus să producă cele mai minunate arome de interior, pentru casă, apartament și birou. Testați-le și veți vedea cât sunt de reușite.

Povestea parfumurilor Ambientair a început în anul 1997, odată cu fondarea brandului în Spania. Și acum, după ani, compania continuă să producă toate produsele în același loc, din materii prime de la furnizori verificați, deținători de certificate de calitate. Producția ține cont de mediul înconjurător, lemnul provine din păduri sustenabile, iar ambalajele sunt toate din materiale reciclabile.

În prezent, Ambientair parfumează case în peste 45 de țări, din întreaga lume. Printre produsele preferate se numără parfumurile pentru îmbrăcăminte, a căror aromă este eliberată treptat, fiind deosebit de potrivite pentru dulapuri de haine și pantofi, geamantane și genți de sport. Orice încăpere poate fi minunat parfumată cu difuzorul de parfum Ambientair, disponibil în numeroase variante, împreună cu rezerva sa sau cu superba lumânare Ambientair, care arde fascinant ore întregi.

Rating Ambientair Olphactory Santal