Altermed Panthenol Omega

unt pentru corp pentru piele uscata

Altermed Panthenol Omega unt  pentru corp pentru piele uscata
Altermed Panthenol Omega unt  pentru corp pentru piele uscata
300 ml

Cod: ALT2788 | Acest produs este momentan indisponibil
Altermed Panthenol Omega
300 ml

Descrierea produsului Altermed Panthenol Omega

Crema de corp Altermed Panthenol Omega răsfață pielea, oferindu-i nutriția necesară și o hidratare de lungă durată.

Caracteristici:

  • regenerează pielea
  • calmează și înviorează pielea
  • hidratează pielea în profunzime

Cum se utilizează:
Se aplică produsul pe pielea curată și se masează ușor, până la absorbția completă.

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată

Despre brand Altermed

Brandul Altermed face parte din portofoliul grupului multinațional Omega Pharma, cu sediul în Belgia. Se concentrează în principal pe producția de cosmetice medicale, dar bogata sa ofertă include și preparate medicinale, suplimente alimentare și alte produse interesante.
Omega-Pharma pune mare accent pe cercetare și pe inovare. Dispune de propriile sale laboratoare ultramoderne și cooperează cu instituții științifice europene atent selectate. De aceea se poate mândri cu numeroase brevete și premii prestigioase.
Produsele brandului Altermed conțin ingrediente cu efect dovedit, cum ar fi pantenolul, aloe vera, untul de shea și uleiul de avocado. O mențiune specială merită seria Baby, creată pentru îngrijirea pielii sensibile a copiilor mici.
Toate produsele Altermed sunt supuse la teste clinice riguroase. Se remarcă prin eficiența ridicată și prin prețul favorabil. De aceea, sunt din ce în ce mai apreciate de clienți. Încercați-le și dvs.! Brandul Altermed îi va atrage cu siguranță pe toți cei care își doresc nu numai frumusețe, ci și sănătate, au (sau așteaptă) copii și/sau suferă de diverse afecțiuni dermatologice.