Alpecin Power Grau sampon pentru evidentierea parului carunt

1×
Alpecin Power Grau sampon pentru evidentierea parului carunt
Alpecin Power Grau sampon pentru evidentierea parului carunt
200 ml

Cod: ALP2745 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse cosmetice și primiți 10% reducere. Reducerea se deduce automat în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Alpecin Power Grau
Caracteristici

Spune la revedere părului fără vlagă! Produsul pentru păr Alpecin Power Grau îi conferă nuanța și luciul dorite.

Caracteristici:

  • înlătură tonurile îngălbenite ale părului
  • oferă părului strălucire naturală
  • previne căderea părului

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr grizonat
Culoare
cenușiu

Despre brand Alpecin

p>Produsul Alpecin pentru îngrijirea părului oferă o soluție eficientă pentru oricine suferă de căderea părului. Această firmă germană se ocupă din anul 1905 de problemele părului și ale scalpului și, de atunci, a realizat o serie de descoperiri științifice.
În 2002, brandul Alpecin a lansat o adevărată revoluție în prevenirea căderii părului, începând pentru prima dată să încorporeze în produse cantități mari de cafeină naturală, despre care s-a constatat că protejează foarte eficient părul față de efectele hormonului testosteron, care cauzează pierderea ereditară a părului.
În plus față de cafeină, produsele pentru păr Alpecin conțin și alte substanțe active, care sunt exclusiv de origine naturală. Preparatele sunt testate dermatologic și clinic și sunt destinate bărbaților. Produsele pentru păr Alpecin îngrijesc eficient pielea capului și refac frumusețea și sănătatea părului.
În vasta ofertă a brandului Alpecin găsiți nu numai tonice pentru păr extrem de eficiente, ci și șampoane împotriva căderii părului, precum și produse antimătreață, împotriva sebumului excesiv sau pentru scalpul sensibil.  

Rating Alpecin Power Grau1