Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Essential Oilulei de ingrijire pentru toate tipurile de păr

Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Essential Oil ulei de ingrijire pentru toate tipurile de păr
Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Essential Oil ulei de ingrijire pentru toate tipurile de păr
12 x 13 ml

Cod: ALF01490 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Essential Oil
Caracteristici

Tratamentul cu ulei Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Essential Oil hidratează profund fibra părului și îi asigură nutriția și îngrijirea necesare.

Caracteristici:

  • lasă părul fin ca mătasea, cu străluciri de vis
  • luminează părul de la rădăcini la vârfuri, timp de 24 de ore
  • nu încarcă părul și nu-l îngrașă prematur
  • prelungește durabilitatea culorii părului tratat chimic
  • previne deteriorarea părului sub influența radicalilor liberi

Compoziție:

  • filtre UV – protejează părul vopsit și prelungesc saturația culorii
  • Shine Fix Complex – reface luciul natural al părului

Mod de aplicare:
Uleiul se aplică pe părul spălat și uscat, mai ales pe vârfuri şi pe porțiunile dinspre vârfuri. Nu se clătește.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, Strălucire și finețe

Despre brand Alfaparf Milano

p>Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...  

Rating Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Essential Oil