Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Rescructuring Multiplier tratament pentru regenerarea părului deteriorat in fiole

3×
Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Rescructuring Multiplier tratament pentru regenerarea părului deteriorat in fiole
Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Rescructuring Multiplier tratament pentru regenerarea părului deteriorat in fiole
Economisiți
125RON

Economisiți 15%
12x13 ml
106RON

106,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ALF01463 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 25.06.2021

Descriere Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Rescructuring Multiplier
Caracteristici

Oferiți părului dvs. o îngrijire de lux. Uleiul clasic de păr Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Rescructuring Multiplier îl face mai moale și îi oferă strălucire.

Caracteristici:

  • oferă părului rezistență și flexibilitate
  • regenerează și protejează intens părul
  • înfrumusețează vizibil părul
  • nu încarcă părul

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Strălucire și finețe, regenerare, nutriție
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand Alfaparf Milano

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...  

Rating Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Rescructuring Multiplier3