Alfaparf Milano Semi di Lino Beauty Genesis ser de păr

1×
Alfaparf Milano Semi di Lino Beauty Genesis ser de păr
Alfaparf Milano Semi di Lino Beauty Genesis ser de păr
12 x 13 ml
194RON

194,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ALF01431 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 25.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Alfaparf Milano Semi di Lino Beauty Genesis
Caracteristici

Răsfățați-vă părul și redați-i atractivitatea, într-un singur pas. Serul de păr Alfaparf Milano Semi di Lino Beauty Genesis, cu conținut de celule stem de argan, face părul de până la 4× mai frumos, încă de la primul tratament. În plus, conferă părului nutriție, finețe și o strălucire radiantă.

Caracteristici:

  • pentru un păr infinit mai frumos, de la prima aplicare
  • asigură cuticulelor nutriție și revitalizare în profunzime
  • conferă părului netezime, forță și o strălucire perfectă
  • oferă părului o senzație de lejeritate, fără să-l încarce

Ingrediente:

  • tehnologia Urban Defence Pro – protejează părul împotriva poluării mediului
  • complexul Shine Fit – lasă părul strălucitor, de la rădăcini până la vârfuri
  • celule stem de argan – conferă părului netezime
  • vitamina F – redă părului frumusețea
  • filtre UV – protejează cuticulele împotriva radiațiilor solare

Aplicare:
Aplicați cantități mici de ser pe lungimea părului și la vârfuri. Nu clătiți.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Alfaparf Milano

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...  

Rating Alfaparf Milano Semi di Lino Beauty Genesis1